sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Miten nukkuu väsynyt pentukoira?


Minä tiedän, mitä tapahtuu, kun pikkulapsi väsähtää. Ennen unta voi tulla kiukku, mutta nukkuessaan pikkuihminen on ihan umpiunessa. Olen huomannut, että toisinaan Velmu "valittaa" hetken ennen nukahtamistaan, mutta uni onkin sikeää. Vastaus kysymykseen kuinka nukkuu väsynyt pentukoira:

perjantai 23. lokakuuta 2009

Tilannekatsaus

Velmu on ollut perheenjäsenenämme nyt 5 päivää. Pennun kanssa on sujunut hienosti, mutta onpa ihmeellistä kuinka pieni karvapallo voikaan saada aikuiset ja lapset sekaisin. ;D Velmu sitä ja Velmu tätä, Velmu siellä ja Velmu täällä. IHANAA! Pentu ei ole lainkaan ikävöinyt äitiä tai sisaruksiaan, mikä on mielestäni ollut aikamoinen ihme. Yöt ollaan nukuttu olohuoneessa koiran kanssa, kun oletusarvo on, ettei makuuhuoneen laminaattilattia kestä pisuvesivahinkoja.

Velmulla on luonnetta ja energiaa!! Sekä ilmeisen paljon jyrsijän taipumuksia. Hampaiden tehoa on kokeiltu puuhun, paperiin, pahviin, kiviin, tiiliin, valurautaan... Ja terhakkaasti koira kulkee tutustumassa paikkoihin. Pihalla on lysti kaivaa maata, syödä nurmikkoa (ja kaikkea muuta), pureskella pensaita... sekä tietysti juosta!


Maailman kätevin lelu on oma häntä, se on aina mukana! Eikä siinä ole mitään vikaa, että omalla hännällään leikkii, mutta kun Velmu kai olettaa että myös kissan häntä on hänen lelunsa. Tenho -kissa ei ole sattuneesta syystä ihan samaa mieltä... Kissa haluaisi olla kaveri pennun kanssa, menee puskemaan ja kyöhnäämään koiraa, mutta kun Velmun otteet on vähän rajut. Tämän seurauksena Tenho viihtyy aika paljon ulkona. ;D Tosin kun pentu nukkuu, niin Tenho hakeutuu kyllä johonkin ihan lähelle Velmua.

tiistai 20. lokakuuta 2009

Goldwater Beacon Star alias Velmu

Tässä meidän pikkuinen nuusku nyt on:maanantai 19. lokakuuta 2009

Velmukoiran blogi

Meidän kotiin tulee tänään pikkuinen poikanuusku, kultainennoutaja Velmu. Päätin luoda Velmun seikkailuille ihan oman blogin, jonne päivitän säännöllisen epäsäännöllisesti koiramaisia tarinoita. Tervetuloa heiluvan hännän, suurien tassujen ja mantelisilmien maailmaan!